Muğla’nın Seydikemer ilçesinde geceleyin meydana gelen trafik kazasında Kayadibi Mahallesi eski muhtarının kullandığı otomobil patates yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, dün gece Seydikemer ilçesi Çobanlar Mahallesi Mezarlık mevkii yakınlarında meydana geldi. Kayadibi Mahallesi eski muhtarı Gürhan Karasel’in (51) kullandığı 48 PV 221 plakalı otomobil, Fethiye’den dönerken Çobanlar Mahallesi’ne geldiğinde karşı yönden gelen Ramazan Öküşge yönetimindeki 48 FV 599 plakalı patates yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada Kayadibi Mahallesi eski muhtarı Gürhan Karasel olay yerinde hayatını kaybederken; otomobilde yolcu olarak bulunan Medine Çelik (39) ve Memduh Bala (7) ile kamyonet sürücüsü Ramazan Öküşge de yaralandı. Yaralılar ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gürhan Karasel’in cenazesi otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Fethiye - Antalya Sahil Karayolu uzun süre trafiğe kapandı. Hurdaya dönen araçlar ve yola savrulan patateslerin temizlenmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Acı haberi alan eski muhtar Gürhan Karasel’in yakınları sinir krizleri geçirdi.
SAKLIKENTE HES YAPILMASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Kayadibi eski muhtarı Gürhan Karasel, Saklıkent’te yapılamak istenen HES ve Bağlıağaç köyüne yapılmak istenen balık havuzu projelerine köy halkı ile beraber karşı çıkarak, TEMA ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte eylemler gerçekleşmişti. Yaptığı mücadele sonunda HES ve balık havuzları gerçekleşmemişti.