Tavşanlı’da etkili olan kar yağışının ortaya çıkarttığı güzellikleri yansıtmaya çalışan fotoğraf tutkunları bir birinden güzel kareler çekerek, beyaz örtünün muhteşem manzaralarını paylaşım sitelerinden yayınlıyor. Başta Ada Mesireliği’nde çekilen bazı fotoğraflarda ki duygu yoğunluğu ise özünde sanatsal ifadeler barındırıyor.
Tavşanlı’da etkili olan kar yağışının ardından fotoğraf tutkunları başta Ada Mesireliği olmak üzere ilçenin görsel güzelliklerini yansıtan alanlarda birbirinden güzel fotoğraflar çekerek internet ortamında paylaşım yaptı.
iki gün boyunca aralıksız yağan kar nedeniyle okulların tatil edildiği, köy yollarının kapandığı ilçede bir çok kişi kar temizleme çalışmalarına odaklanırken, bu beyaz güzelliğin farklı boyutlarda ki manzaralarını ölümsüzleştirmek isteyen fotoğrafçılarda makinelerini hazırlayarak hafta sonunu kendilerini doğanın kucağına attı. Amatör fotoğrafçılar deyim yerindeyse profesyonellere taş çıkarttı. İlçenin birbirinden güzel manzaralarını objektiflerine yansıtan fotoğraf tutkunları, bu eserlerini başta facebook olmak üzere fotokritik gibi paylaşım sitelerinden vatandaşların beğenisine sundu. Bu hobi esnasında tercih edilen en önemli alan ise son yıllarda yapılan çalışmalarla yeniden hayat bulan Ada Mesireliği oldu. Beyaz örtü kalkıncaya kadar bu tarz fotoğrafların sayısının artması bekleniyor.(İÖ-EFE)