Hakkari-Çukurca karayolunda bir aracın çarptığı yavru köpek telef oldu. Sürücü olay yerinden kaçarken, yol üzerinde duran köpek ezilmemesi için bölgeden geçmekte olan vatandaşlar tarafından kenara alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Hakkari-Çukurca karayolunda meydana geldi. annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan yavru köpeğe, plakası öğrenilemeyen bir araç sürücüsü çarptı. Yavru köpek yolda can verirken, diğer köpeğin ise yaralandığı belirtildi.
Adana ilinden Hakkari’ye misafirliğe gelen Betül Özil isimli sağlıkçı kadın ise, olaya an be an tanıklık etti. Araçtan inen kadın ve beraberindeki yakınları can çekişen yavru köpeğe müdahale ederek araçların ezmemesi için yoldan uzaklaştırdı. Hakkarili bir genç de üstündeki atletini çıkartarak yavru köpeğe sardı. Ramazan ayında yaşanan bu vahşete tanıklık eden vatandaşlar köpeklere çarparak kaçan sürücünün vicdansız olduğunu ve insanlıktan nasibini almadığını söyledi.
Olaya tanıklık eden bir başka yolcu ise hızla gelen araç sürücüsünün yolda geçmekte olan köpeklerin üzerine bilerek direksiyonu kırıp çarptığını iddiasında bulundu.