Bir okulda inceleme yapan ve öğrencilerle bir araya gelen Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, eğitimin bir ekip işi olduğunu, hiç bir başarının da tesadüf olmadığını söyledi.

Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi Kaymakamı Harun Kazez, ilçedeki Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek incelemede bulundu.Bu yıl ilave olarak iki kat daha yükselen okulun fiziki koşullarını inceleyen Kaymakam Kazez, Okul Müdürü Cengiz Yıldırım’dan bilgi aldı. Okulun genel durumunun kapsamlı değerlendirildiği toplantının düzenlenmesinin ardından, öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Kazez, onlarla sohbet etti.

Çemişgezek’in yurt genelinde kendini ispatlayan başarı geleneğini arttırarak devam ettirmek istediklerini belirten Kaymakam Kazez, “Eğitim bir ekip işidir. Hiçbir başarıda tesadüf değildir. Zaman zaman bir araya gelerek kendimizi değerlendirmemiz mutlaka gerekir. Eğitim için seferberliğimiz devam edecektir. Bu konuda hiçbir mazeretin arkasına gizlenmeden seferber olmalıyız. Öğrencilerimizin arzu edilen başarıyı yakalaması aynı zamanda sorumluluk sahibi, kendine, ailesine, vatanına ve insanlığa faydalı bireyler olması için elimizden geleni yapmak zorundayız” dedi.

Toplantıya Kaymakam Kazez’in yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri Vural Berker ve Bedri Gülcemal Ardıç, öğrenci velileri ve servis şoförleri katıldı.