Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Maçın başlamasına saatler kala stat temizleme çalışmaları başlasa da yoğun yağış sebebiyle yapılan çalışmalar sonuç vermedi. Maç öncesinde incelemede bulunan hakem Bülent Yıldırım ve federasyon temsilcileri maçı erteleme kararı aldı.
Alınan erteme kararı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunana Beşiktaş Stat Müdürü Turgut Akan, "Hakemler ve federasyon temsilcileri değerlendirdiler. Federasyon talimatı gereğince maç ileri bir tarihe ertelendi. Uçağımız gelmediği için de bu akşam buradayız" dedi.
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ise, "Sabah saat 10'dan beri stattayız. Trabzon'da son yıllarda görülmeyen bir kar yağışı var. Yağışların gece yarısı da devam etmesi bekleniyor. Stat zemininde 4 yerde inceleme yapıldı. Futbolun iyi görüntüsünün de bozulmamısı için maç ertelendi" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı da yoğun kar yağışı nedeni ile tatil edilmişti.