Menteşe Ziraat Odası ile oda üyelerine yönelik düşük faizli ve uzun vadeli kredi sözleşmesi imzalayan Vakıfbank, Ortaca Ziraat Odası ile de protokol imzaladı. Protokole göre, çiftçiler isterlerse hasat dönemi ödeme yapabilecek.
Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor.
TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi), VakıfBank TMO Kart ile ürününü teslim eden üretici ya da tüccarın ürün bedeli ödemesini daha hızlı yapıyor.
Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesini sürekli geliştiren banka, birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Ortacalı üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL’ye çevirerek aynı gün çekebilecek.