Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve futbolcular, Canberk Aydın'ın organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi. 


Atakum İlçesi'nde bir kafeteryadaki kahvaltıda futbolcular, birlik beraberlik mesajları verdi.

MEHMET ÇAKIR: MÜCADELE EDİYORUZ...
Takım kaptanı Mehmet Çakır, Karadeniz derbisinde Giresunspor ile pazartesi zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Ligin 1. devresinin son 2 maçını oynayacaklarını hatırlatan Mehmet Çakır, "Geçen hafta Eskişehirspor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyduk ama karşılığını alamadık. Bu 2 maçtan bizi ligde daha rahatlatacak puanlar almak istiyoruz. Çünkü maçlarda galibiyet almak için elinden geleni yapan bir takım var. Son dakikaya kadar her türlü mücadeleyi yapıyoruz. Ligin 2. devresi çok daha zor olacak, onun için son 2 maçtan maksimum puanlar almamız lazım. İnşallah istediğimizi gerçekleştiririz." dedi.


Takımı kahvaltıda buluşturan genç futbolcu Canberk Aydın ise şunları söyledi:
"LİGDEKİ EN İYİ OYUNUMUZU OYNADIK"

Geçen hafta ligin en güçlü takımlarından Eskişehirspor'a karşı ligin en iyi futbolunu oynadık. İstediğimiz zaman bazı şeyleri başarabiliyoruz sadece gol atamadık. Skora yansıtamadık. İnşallah bu hafta da aynı oyunu sergileyip skora yansıtarak puan almamız lazım. Bütün şehrin ve takımın buna ihtiyacı var. İnşallah her şey bizim yönümüzde ilerler.

"LİG ASLINDA 2. YARI BAŞLAYACAK!.."


Oynadığımız bütün rakipler Samsunspor ile oynadıklarında korkarak başlıyorlar maça. Ligin devre arasına kadar toplayacağımız puanlarla iyi bir yerde kapatırsak ikinci yarıda bunu telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Bunun örneklerini bir kaç sene öncede verdik. İlk yarı nerelerdeydik ikinci yarı play off finali oynadık. Bu ligde herkes herkesi yeniyor hiç bir şey belli değil. Lig aslında ikinci yarı başlıyor.


"ÜZERİMDE BİR ŞANSIZLIK VAR!.."


Genç futbolcu Canberk Aydın ise, sakatlandığı anda bile takımın yanında olduğunu belirterek, "Sakatlanıyoruz, takımın yanında olmak istiyoruz, acele ediyoruz fedakarlık yapıyoruz. Bir şansızlık var. Sahaya çıktığım zaman neyim var neyim yok elimden geleni vermeye çalışıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta ve bu hafta elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" diye konuştu.


Haber: Ali BİROL