ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde evinde Galatasaray'a 79-71 yenilen Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, ortaya koydukları oyunun gelecek adına ümit verici olduğunu söyledi. 

Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor olarak sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Maça da çok iyi başladık. Hatta bir ara rakibimizi yakaladık. Taraftarımızın da desteğiyle rakibimize zor anlar yaşattık ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı. Galatasaray, kaliteli oyuncularıyla maçı lehine çevirmeyi başardı" dedi.

Sahada çok koşan ve mücadele eden bir Orduspor olduğunu vurgulayan Deringöl, "Galatasaray karşısında ortaya koyduğumuz oyun gelecek adına ümit verici. Bundan sonraki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağımıza olan inancımız tam" ifadesini kullandı.

Deringöl, yeni kurulan ve sezona geç başlayan bir takım olmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini kaydederek, şöyle devam etti:

"Transfer ettiğimiz oyuncularımız bizi yanıltmadı. Hepsi elinden geleni yaptı. Benden tam not aldılar ama güzel sonuçlar için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki hafta rakibimiz Beşiktaş. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz."

Deringöl, gelecek haftadan itibaren hem lig hem de Avrupa Kupası maçlarını oynayacaklarını, yoğun bir maç trafiğinin kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.