İZMİR, ()- PTT 1. Lig'de geride kalan 6 haftada inişli çıkışlı bir grafik çizip 9 puanla 7'inci basamakta yer bulabilen Göztepe, yarın Yeni Malatyaspor deplasmanında ter dökecek.
Malatya İnönü Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak müsabakayı Murat Özcan yönetecek. Futbolseverlerin TRT Spor'dan naklen izleyebilecekleri zorlu randevu öncesi sarı-kırmızılı ekipte bel fıtıgı ameliyatı olan golcü Emrah dışında eksik bulunmuyor.

Teknik direktör Metin Diyadin, bu sezon deplasmanlarda takımının iyi bir performans sergilediğini belirterek, "Dış sahada 7 puan topladık. Yeni Malatyaspor güçlü bir rakip. Taraftarı önünde etkili futbol oynuyorlar. Ancak biz de şampiyonluk yarışının gerisinde kalmak istemiyoruz. Çıkıp tüm gayretimizle kazanmak için mücadele vereceğiz" dedi. Maç öncesi Yeni Malatyaspor 5 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.
Göztepe'nin karşılaşmaya Gökhan Değirmenci - Erkan (Fuchs), Giray, Barış, Hakan Arslan, Hakan Barış, Gosso, Özgür, Leroy, Mirkan, Vleminckx onbiriyle başlaması bekleniyor.