Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’na Çanakkale’de gerçekleşen 4. Şehitlere Saygı Bisiklet Turu’na verdiği destekten dolayı teşekkür ziyareti yapıldı.
Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü yönetimi, Çanakkale’de gerçekleşen 4. Şehitlere Saygı Bisiklet Turu’na verdiği destekten dolayı Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Heyet ziyarette Vali Azizoğlu’na Çanakkale’de çektirdikleri hatıra fotoğraflarından oluşan albüm ile Bartın Pedaldaşlar Derneği’nin üniformasını hediye etti.
Heyete ziyaretleri için teşekkür eden Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, “Bartın toprağı ve Türk bayrağının Çanakkale’ye ulaştırıldığı turdan gayet memnunuz. Ayrıca bisiklet sporuna katkıları için Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü üyelerine teşekkür ederiz” dedi.
Düzenlenen tura Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli de katılmıştı.