Ramazan ayına girmemizle beraber, Akçakoca Belediyesi tarafından belirlenen mahalle ve güzergahlarda halka iftar yemeği verildi. Bu çerçevede iftar yemeği programı yeni mahalle kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi.
Belediye ve Hayırsever vatandaşların katkıları tarafından verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Yeni mahalle muhtarı Kadir Kaplan, Hacıyusuflar mahallesi muhtarı Lütfü Özcan ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, vatandaşlara yemek servisinde bulunarak, basına yaptığı açıklamada " Bu Ramazan çok daha farklı ve güzel geçiyor. Ramazan ayı boyunca farklı bir mahallede halkla iç içe orucumuzu açıyoruz ve sohbet ediyoruz. Bu sayede hem birlikteliklerimiz pekişiyor hem de mahallelerimizde bir sıkıntı, sorun var ise bunları yerinde öğreniyor ve çok hızlı çözüm üretebiliyoruz” diye konuştu ve daha sonrasında tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.