Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Hz. Peygamberin dünyayı şereflendirmesinin 1444’ncü seneyi devriyesi olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Müftülük çalışanlarıyla birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, bu yıl Kutlu Doğum Haftasında yapılan etkinliklerle ilgili Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi verdi. İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Vali Demirtaş’a Kutlu Doğum Haftası’nın sembolü olan bir buket gül ile bu yıl Kutlu Doğum Haftası`nın ana temasını oluşturan “Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” adlı bir kitap takdim etti.
Ziyaretten memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin varlık alemini şereflendirmesinin 1444’üncü sene-i devriyesi olan Kutlu Doğum Haftasını Adıyamanlı vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği Peygamber efendimizin kutlu arkadaşlarından Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretlerinin makamında idrak ettiklerini dile getirerek, “Kutlu Doğum Haftasının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumunun yıldönümünü kutluyor, bu anlamlı haftanın Peygamberimizi daha iyi tanımamızı, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk, birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.