Muratpaşa Belediyesi opera, tiyatro ve gösteri merkezi kazandırmak için Mimarlar Odası ile ulusal fikir proje yarışması düzenliyor. Ulusal düzede yapılacak proje yarışması için, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Mimarlar Odası Şube Başkanı Osman Aydın protokol imzaladı
Kente, opera, tiyatro ve gösteri merkezi kazandırmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, Mimarlar Odası ile birlikte ulusal fikir proje yarışması düzenleyecek. Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi Binası Ulusal Fikir Proje Yarışması için, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Mimarlar Odası Şube Başkanı Osman Aydın, protokol imzaladı.
Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi Binası Ulusal Fikir Proje Yarışması’na ilişkin çalışmaların Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nce yürütüleceği, Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nce, yarışmanın ilanından sonra projelerin alınmaya başlanacağı belirtildi.
Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi Binası Ulusal Fikir Proje Yarışması’nda birinciye 35.000, ikinciye 25.000, üçüncüye 15.000 TL ödül verileceği açıklanırken, Mansiyon Ödülü kazanacak 5 projeye de 10.000’er TL ödül verileceği kaydedildi.
Muratpaşa Belediyesi Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi’nin Yeşilbahçe Mahallesi Çınarlı Caddesi’nde 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edileceği ifade edildi.