TFF 1. Lig'de hafta sonu Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor'da Teknik Direktör Engin Korukır, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından takımın durumunu ve ligi değerlendirdi.

'RAKİP AYIRMIYORUZ!..'
Teknik Direktör Engin Korukır, çok mücadeledi bir takım olduklarını belirterek, "Sezonun ilk devresine kadar toplayabildiğimiz kadar iyi puanlar almayı hedefliyoruz. Çok mücadeleci ve iyi bir takımız. Genç oyuncularımız çabuk adapte oldular. Geçen yıldan kalan tecrübeli oyuncularımızla iyi bir diyalog içerisindeler. TFF 1. Lig'inde kimin kimi yeneceği belli olmadığından rakip ayırmıyoruz. Bizim ligimiz çok enterasan bir lig. Her hafta burada süprizleri beklemek lazım. Örnek vermek gerekirse geçen sene Süper Lig'den düşen takımlardan Mersin İdman Yurdu, Sivasspor, Eskişehirspor'dan biri bu hafta galip geldi. Çok enterasan sonuçlar olmaya devam edecektir" dedi.

'GÜZEL PUANLAR TOPLAYACAĞIZ!..'
Engin Korukır, ligin yapısına uygun oynamalıyız diyerek şunları söyledi:

"Bir gerçeği kabullenmek gerekirse, ligin yapısına uygun oynamalı ve mücadele etmeli. Mücadele gücümüz yüksek olursa genç oyuncularımızla beraber iyi puanlar toplayacağımızı düşünüyoruz. Malatya maçı, ardından Sivasspor maçı, ondan sonra üst üste Mersin ve Bolu deplasmanları fikstüre baktığımız zaman zor gibi bir fikstür ama biz mücadelemizi daha üst seviyeye çıkarırsak devre arasına kadar çok güzel puanlar toplayacağımızı düşünüyoruz."

Haber: Ali BİROL