Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl yaklaşık 45 bin vatandaşa sağlık hizmeti verdi. Poliklinik, diş muayenesi, hasta nakil ve hasta ziyareti gibi hizmetlerinin verilmesi vatandaş tarafından takdirle karşılandı.
Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, poliklinik, diş tedavisi, evde pansuman, enjeksiyon gibi bir çok hizmetin yanı sıra 301 vatandaşı doktor eşliğinde evlerinde ziyaret edildi. Ayrıca belediye bünyesinde bulunan ambulanslarla 3 bin 4 hastayı poliklinik tedavisi için sağlık kuruluşlarına ve oradan da evlerine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağladı.
Sağlık hizmetine yeni yılda da devam edeceklerini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ "İlçemizde doğrudan ya da dolaylı olarak 45 binin üzerinde vatandaşımız sağlık hizmetlerimizden ücretsiz yararlanmış. Hemşehrilerimin bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek, onlara yardımcı olabilmek bizi çok mutlu ediyor. Evde hasta ziyaretleri, nakiller, ağış ve diş polikliniklerimiz ve diğer sağlık hizmetlerimiz vatandaşımızın emrinde. Belediye olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya, hizmetlerimizle onlara dokunmaya devam edeceğiz" dedi