Türkiye Erkekler Deplasmanlı Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Adana Byz Algomedspor başkan yardımcılığı görevine, Avukat Demet Ertem getirildi.
Ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak topladığı 9 puanla liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomedspor, yönetim anlamında da çıtayı yükseltti. Kurumsallaşma çalışmaları doğrultusunda başkan yardımcılığı görevine getirilen Avukat Demet Ertem, Adana’nın voleyboldaki gururu ve markası olan Adana Byz Algomedspor’ da görev almaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “Adanamızın 1. Lig için hazır olduğunu görüyorum.Kulüp başkanımız Av. Ertuğrul Doğaner ve yönetim kurulu üyelerimiz ile el ele vererek bizden beklenen başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner ise yaptığı açıklamada, kulüp olarak yönetimsel olarak güçlenmek adına çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu doğrultuda yönetim kurulu kararı ile Kadir Has Üniversitesinde Spor Hukuku Okuyan ve yüksek lisans yapan, etkin spor hukukçularından biri olarak tanınan Avukat Demet Ertem, kulübümüzün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olup aynı zamanda Kulüp başkan yardımcılığı görevini de yürütecek” şeklinde konuştu.