BURSASPOR, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında yarın Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Lig’de bu sene rakibini 2 defa yenme başarısı gösteren Bursaspor, rakibini bir kez daha yenerek 8 Nisan’da Ankara’da yapılacak olan rövanş karşılaşmasına avantajlı çıkmak istiyor.
HAKEM İLKER MERAL
Bursa Atatürk Stadı’nda yarın saat 18.30’da oynanacak olan Bursaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasını İlker Meral yönetecek. İlker Meral’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ile İsmail Şencan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Bitigen olacak.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA
İki takım yarın Atatürk Stadı’nda 69'uncu defa karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı takım, rakibini 27 kez yenerken, 21 maç beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, 20 maçı da kaybetti. Bursa’da oynanan maçlarda yeşil beyazlılar, 16 galibiyet, 11 beraberlik aldı.
Bursaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan son 10 lig karşılaşmasına bakıldığında yeşil beyazlıların üstünlüğü görülüyor. Bursaspor rakibini 5 kez yenerken 1 kez yenildi, dört maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlı takım, rakibine 19 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü.
2 TAKIMDA EKSİKLER VAR
Müsabakada her 2 takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Bursaspor’dan kaleci Harun kart cezalısı, Emre Taşdemir ise sakat olduğu için oynayamayacak. Gençlerbirliği’nde ise Bogdan Stancu sakat olduğu için forma giyemeyecek.
BİLET ÜCRETLERİ
Atatürk Stadı’ndaki Bursaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasının bilet ücretleri de şöyle: VIP Tribünü 1.Sıra: 125 TL, VIP Tribünü 2 ile 6.Sıra: 100 TL,Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü: 50 TL, Maraton Tribünü: 20 TL,Kapalı Kale Arkası Tribünü: 10 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 5 TL, Misafir Tribünü: 5 TL
MUHTEMEL 11
Bursaspor'un muhtemel kadrosu ise Okan-Şener, Serdar Aziz, Civelli, Aziz, Ozan Tufan, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Bakambu, Fernandao