Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Yıldıztepe köyüne 520 bin TL’lik bir yatırımla içme suyu artıma tesisi yapılacağını söyledi.
Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe Zile ilçesine bağlı Küçülözlü köyünde fidan dikimi programına katılırken, Yıldıztepe köyü vatandaşları ile bir araya geldi. Küçüközlü köyünde 2 bin adet fidanın toprakla buluşturulduğu programda Başkan Dizer, köylülerle sohbet etti. Daha sonra Zile ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü sakinleri ile bir araya gelen Başkan Dizer, Yıldıztepe köyüne yapılacak olan içme suyu arıtma tesisini ihalesinin yapıldığını ve kısa zamanda çalışmalara başlanacağı söyledi. Başkan Dizer, hizmet noktasın da Tokat’ın tamamında olduğu gibi Yıldıztepe köyümüze de her türlü hizmeti yapma çabası içerisinde olduklarını ifade ederek, “Yıldıztepe köyümüzün içme suyu artıma tesisinin ihalesi yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun. 520 bin Türk Liralık bir yatırım yapılacak. Bundan sonra daha sağlıklı sular kullanacağız. İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Sayın İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Recep Beyde köylerimizi ziyaret ederek sorunlarını yerine tespit ediyorlar. Bizler de zaman içerisinde devletimizin bize vermiş olduğu bütçe çerçevesinde köylerimizin taleplerini yerine getireceğiz. Tokat’ımızı kendi ölçeğinde ki çevre illere baktığımızda güzel yatırımlar alıyor. Bu konuda bizler hükümetimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Rakamlar ile konuşmak gerekirse Tokat’ımızın son 12 yıldır 8 katrilyon AK Parti hükümetimiz zamanında yatırım aldı’’ dedi.
Yıldıztepe Köyü Muhtarı Hasan Özerkoba ise köylerine yapılan yatırımlardan dolayı Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve Zile İl Genel Meclis Üyesi Kenan Can’a teşekkür etti.