Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.
KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşen ziyarette Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Konya’nın Türkiye Ekonomisi’ne katkısına değinerek, “Konya her geçen gün büyüyen ekonomisiyle ticaretiyle ithalat ve ihracatıyla büyüyen gelişen ve içinde bulunduğumuz çağın teknolojisine ve çalışma standartlarına uygun üretim haneleri, fabrikalarıyla Türkiye’nin sanayileşme sürecine büyük katkı sağlamış örnek bir ekonomi, sanayi ve ticaret şehridir” dedi.
KTO Başkanı Selçuk Öztürk ise, Atasoy’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Konya Ticaret Odası’nın faaliyetlerini Başkan Atasoy ile paylaştı. Başkan Öztürk, KTO bünyesinden 75 meslek komitesi ve 20 binin üzerinde üyesiyle Türkiye’nin en büyük 6. odası olduğunu belirterek, “Konya Ticaret Odası üyesi olan çok saygıdeğer şirketlerimiz var. Bu şirketlerimiz ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Konya Ticaret Odası Konya’nın ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya hızla devam edecektir” diye konuştu.
Ziyaret sonrasında Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e kahve fincanı hediye ederken, Selçuk Öztürk ise Nezaket Emine Atasoy’a vazo hediye etti.