BAYBURT (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki vatandaşlara hizmet amacıyla dernek kuruldu.

Dernek Başkanı Veysel Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Memnune Evsen Huzurevi Yaşlılarını Koruma Derneği adıyla kurdukları derneğin kentte faaliyetlerine başladığını bildirdi.

Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Bayburt'ta çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini vurgulayan Akbaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Huzurevimizde ve şehrimizde evlerinde bakımı yapılan yaşlılara yönelik hizmetlerin halkımızla buluşması ve daha da genişletilmesi için böylesi bir girişimde bulunduk. Dernek üyesi ve yöneticisi arkadaşlarımızla 'Düşkünleri görüp gözetiniz, zira siz ancak düşkünleriniz sayesinde yardım görür ve rızıklanırsınız' hadisinin anlam ve önemini kendimize ilke edinip çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki halkımız tarafından gerekli desteği göreceğiz. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hayrettin Pala ile Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ayetullah Meydanoğlu'nun bu alanda bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaları da referans edinip birlikte hayırlı hizmetleri yapacağımıza inanıyoruz."