Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi "Kişisel Gelişim Günleri" programları kapsamında Neyzen, Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Hakan Mengüç’ü ağırladı. Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen programda salon gençler tarafından tıka basa dolduruldu.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın da katılım sağladığı programda, “Ben NEY’im” isimli söyleşi yapıldı. Gençlere değer veren bir yönetim anlayışında olduklarını ileten Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, gençler için sürekli projeler yaptıklarını ve onların mutlu olması için çalıştıklarını ifade etti.

Vali Yaman göreve geldikleri günden bu yana gençlerin mutlu olacağı bir şehirde yaşaması için çaba verdiklerini anlatarak, “Onlar ile sürekli iç içe olduk ve nasıl bir şehir görmek istediklerini onların ağzından öğrendik. Yaptığımız projeler ile gençlerimizin yanında olduk. Gençlik merkezleri, bilgi evleri, kafelerimiz ve programlarımız ile Büyükşehir Belediye olarak genç dostu işleri gerçekleştirdik. Bölgenin en büyük gençlik merkezi olma özelliğine sahip olan merkezimizde de anlamlı programlar yapmaktayız. Bu bağlamda Neyzen Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Hakan Mengüç’ü de misafir ederek gençlerimiz ile bir araya getirdik” dedi.

Programda gençlerin kazanımlar elde ettiğine değinen Yaman, “Gençlerimiz düzenlediğimiz programa yoğun bir katılım sağladılar. Konuğumuz Hakan Mengüç birikimlerini gençlerimize aktararak onların gelişimlerine ve hayata bakışlarına olumlu katkı verdi. Ayrıca kültürümüzde önemli bir yeri olan ney enstrümanına olan ilgi de konuğumuzun güzel anlatımı ile arttı. Bizler bu tür programlara ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.