Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) basın çalışanları için hafta sonuna özel bir program hazırladı. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi işbirliğiyle organize edilen etkinlikte gazeteciler “Balık Ekmek” şöleninde bir araya gelecek. Balık ekmek şölenine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın da katılımı bekleniyor.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener, EGC’nin gazetecilere yönelik olarak başlattığı sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisini daha eklediklerini bildirdi.
Şener, seçimlerin de yaklaşıyor olması nedeniyle yoğun bir gündem yükü altında çalışan gazetecilerin hem eğlenip stres atmaları, hem de birbirleriyle kaynaşmaları adına “Balık Ekmek Şöleni” organize ettiklerini belirterek, “Meslektaşlarımızı şölenimize bekliyoruz” dedi.
Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nin, Erzurum’un ve bölgenin yükselen bir değeri olmaya başladığını vurgulayan Selahattin Şener, “Bu organizasyon vesilesiyle yıldızı giderek parlayan Su Ürünler Fakültesi Balık Üretim Tesisleri’ni inceleme fırsatı bulacağız” diye konuştu.