Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha kaliteli, güvenli ve sıhhatli olması amacıyla çocuk oyun alanlarının zeminini suni çimle kapladıklarını söyledi.
Eğitim sezonu boyunca çalışarak tatili hak eden çocuklar için karne hediyesi olarak parklardaki oyun parklarının sayısını artırdıklarını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, "Bu hizmeti bir adım daha ileri taşıdık. Kocasinan Belediyesi sınırları içinde bulunan 400 çocuk oyun alanı ve 120 spor aleti grubunun mekanını suni çimle kapladık. Çocuklarımızın daha kaliteli, güvenli ve sıhhatli ortamlarda oynaması, eğlenmesi için oyun gruplarının zeminlerini suni çimle kapladık" dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, "Estetik açıdan da son derece şık olan suni çim kaplı oyun alanları, çocuklarını parka getiren ebeveynlerin de içini rahatlattı. Yaz tatiline çıkan çocuklarımız için parklarda ve oyun gruplarında yeniden düzenlemeler yaptık. Kocasinan Belediyesi sınırları içinde 220 parkta 400 çocuk oyun alanı var. Bunların tamamını suni çim kaplamak için 450 bin lira karşılığında 15 bin metrekare suni çim aldık. Oyun oynamanın, eğlenmenin tabii ki çocuklarımızın en tabi hakkı ve ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Biz de hep bir adım daha ötesine giderek oyun aletlerinin, mekanlarının kalitesini ve güvenliğini artırmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.