Antalya Ticaret Borsası (ATB), Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
ATB ve BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Çandır mesajında, “Bayramlar dirliğimizi birliğimizi hatırladığımız, bizi birleştiren bütünleştiren özel günlerdir. İnsanlar arasında köprüdür bayramlar ve insanlık bu köprüde bir araya gelir. Bu kutsal atmosferde daha fazla duygulanır daha fazla kendimizi buluruz. Maalesef içerisinde bulunduğumuz coğrafya bayramı bayram gibi kutlamamızı sağlayacak atmosferden çok uzak. Yerinden yurdundan edilen insanlar hepimizin acısı. Bir ekmeğe muhtaç insanın varlığı hepimizin sorumluluğu” ifadelerini kullandı.
Çandır mesajına şöyle devam etti:
“Bu toprakların barışın diline ihtiyacı var. Bu nedenle ayrışmaya değil bütünleşmeye, nefrete değil sevgiye, tahammülsüzlüğe değil hoşgörüye, düşmanlığa değil kardeşliğe, ihanete değil güvene, hakarete değil muhabbete ihtiyacımız var. Nefret söylemleri yerini hoşgörü diline bırakmalı. Ülkemizde siyasi belirsizlik giderilmeli, güçlü bir hükümetin temelleri tesis edilmeli. İş dünyası olarak beklentimiz bu yöndedir.”