Ladik Rahmi Güler Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma 15 Kasım pazar (yarın) günü saat 13.30’da başlayacak.

Karşılaşma öncesi ev sahibi ekip Ladik Belediyespor 4 karşılaşmada aldığı 5 puan ile 9. sırada yer alıyor. Havza Belediyespor ise oynadığı 5 maçta topladığı 11 puan ile 2. sırada yer alıyor.

Samsun ilimizin iki komşu ilçesi olan Ladik ve Havza takımları arasında oynanacak olan,  her iki takım açısından büyük önem taşıyan derbi öncesi kulüp başkanları dostluk mesajları verdi.
İnşallah ‘Samsun’a yakışır bir derbi’ olur diye sözlerine başlayan ev sahibi Ladik Belediyespor’un Başkanı Ali Sukas, “Samsun’a ve Samsun futboluna yakışır bir derbi olacağına inanıyorum. 90 dakikanın sonunda dostluk kazanır. Havza Belediyespor’da güçlü takım. Bizde yerimizi ve konumumuzu biliyoruz. Her maçta hakem hatalarından çok çekiyoruz. Maça 3 puan parolası ile çıkacağız. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. İlçe, yönetim, futbolcu ve teknik ekip olarak çok inanıyoruz. Futbolda her türlü sonuç var. İnşallah çocuklarımız çıkıp gereğini yapacak. Ama önce dostluk kazansın” şeklinde konuştu.

Konuk ekip Havza Belediyespor’un Başkanı Aziz Pekşen’de, “Sahada rakip olsak da aynı ilin komşu ilçeleri olarak ebedi dostuz. Havza Belediyespor olarak bu karşılaşmada da hedefimiz puan yada puanlar almak. Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olacaktır” ifadelerini kullandı.
Diğer temsilcimiz Termaspor’un rakibi Soğuksu Yenicespor’un ligden çekilmesi nedeni ile Termespor hükmen galip sayılacak.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM