Londra merkezli Sofra ve Özer restoranların kurucusu Şef Hüseyin Özer, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Turizm Fakültesinin davetlisi olarak Konya’ya geliyor.
Hüseyin Özer, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda 9 Ocak Cuma günü Saat 13.30’da "Girişimcilik ve Liderlik, Türk Mutfağının Uluslararası Başarısı" konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Parlakkaya yaptığı açıklamada, Hüseyin Özer’in Türk mutfağının uluslararası alanda tanıtımında büyük hizmetler yaptığını belirterek, kendisinin aynı zamanda girişimcilik ve liderlik konularında da önemli başarılara imza attığını söyledi. Parlakkaya, Özer’in Türkiye’den İngiltere’ye giderek sıfırdan başlayıp kurduğu restoranlar zinciri ile önemli bir iş adamı haline gelmeyi başarabilmiş bir kişi olduğunun altını çizerek, sahibi olduğu restoranlar zincirine ilave olarak kurduğu vakıf ve akademi yanında Middlesex Üniversitesiyle İş Temelli Eğitim uygulaması ve stajyerlik programları ile uygulamalı eğitim alanında da önemli hizmetler yaptığını söyledi. Parlakkaya ayrıca, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak Özer Akademi ile İş Temelli Eğitim ve Stajyerlik Programları kapsamında iş birliği yapmak istediklerini sözlerine ekledi.