Sercan Sapanatan / DOHA,() - 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında ilk maçında Türkiye deplasmanda Katar ile karşılaşıyor.

TSİ 19.30'da başlayan mücadelede Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad düdük çaldı. Vad'ın yardımcılıklarını Gabor Eros ve Peter Berettyan üstlendi.

Karşılaşmanın oynandığı Doha'daki 12 bin kişilik Abdullah bin Khalifa Stadı'nda tribünlerin büyük kısmı dolarken, Türk seyirciler de maça yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar, gönül verdikleri takımın formaları ile müsabakayı bir arada izleyip Milli Takım'a destek oluyorlar.

ATINÇ NUKAN İLK KEZ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez kadroya çağrılan 3 futbolcudan biri olan Atınç Nukan karşılaşmaya ilk 11'de başlarken diğer isimler Yunus Mallı ve Ahmet Yılmaz Çalık yedek kulübesinde kendilerine görev verilmesini bekliyor.

ROBERTO MANCİNİ DE TRİBÜNDE

Katar - Türkiye karşılaşmasını İtalyan Serie A takımlarından Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini de izliyor. Bir kaç gündür Katar'da bulunan ve VIP tribününde karşılaşmayı TFF Asbaşkanı Ali Dürüst'ün arkasından izleyen Roberto Mancini, 30 Aralıkta Doha'da ki Al Sadd Stadyumu'nda oynanılacak olan PSG - Inter hazırlık karşılaşmasının basın toplantısına katılmak için ülkeye gelmişti. Mancini bugün ise A Milli Takım'ın hazırlık maçında Türk oyuncuları izliyor. İtalyan ve Türk basında da yer alan haberlere göre A Milli Takımı oyuncularından Serdar Aziz ve Oğuzhan Özyakup'u yakın takibe alan İtalyan teknik adam, karşılaşmaya gelerek oyucuları izleme fırsatını kaçırmadı.