Kayserispor'da görevine yeniden dönen teknik direktör Robert Prosinecki, takımla birlikte antrenmana çıktı. Prosinecki, antrenman öncesinde yaptığı açıklamasında, "Süleyman Bey'in yapılacak çok işimiz olduğunu söylemesi ve bana güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamak için tekrar dönme kararı aldım" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, “Maalesef sezon planlamamızı yaptığımız zaman bu oyuncuların bu takımı çok daha farklı yere getirmesini ve daha iyi işler yapmasını beklemiştik" diye konuştu. Prosinecki, "Maalesef işler o şekilde olmadı. Şuana kadar ligde oynadığımız maçları yan yana getirdiğimizde kötü oyunumuz tabi bunda bir etkendir ama bu zamana kadar oynanan maçlarda hakemlerin tutumları, maçın kırılma anında bizim aleyhimize kararlar verilmesi, bunlara sakatların eklenmesi, sakat oyuncularımızdan uzun süre yararlanamamış olmamız istediğimiz skorları almamamıza neden oldu" ifadesinde bulundu.

Hırvat teknik adam, "Bu noktaya da gelindiğinde ben takımın başındaki yetkili kişi olarak sorumluluğu üzerime alıp istifa etmek gerektiğine inandım. Benim öğrendiğim ve bildiğim değerler bana bunu işaret etti. Ondan sonra oyuncuların reaksiyonu, burada yönetimimiz ve Süleyman Bey bana olan inançlarını tekrarlamaları, yapılacak çok işimizin olduğunu söylemeleri beni açıkçası verdiğim kararı gözden geçirmeye ve düşünmeye sevk etti. O dakikadan sonra bana fazla güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamak için tekrar konuyu ele aldım ve onlarla birlikte yürümek ve onların arkasından gelme kararı aldım. Bu saatten sonra artık daha iyi bir Kayserispor için daha fazla çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.