'HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ'
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve geldiği günden bugüne geçen sürede belediye araç filosunu büyüttüklerini belirterek, "Bugün burada yaklaşık 2 yıllık sürede hizmetlerimizin büyük bölümünü gerçekleştirdiğimiz araçlarımızın ve diğer iş makinelerimizin tanıtımını yapıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak hizmette sınır tanımıyoruz" dedi.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET
Başkan Tok yaptığı konuşmada, görevde olduğu 2 yıl boyunca 4 adet damperli kamyon, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet paletli, 1 adet greyder, Cenaze hizmetleri için 3 Taziye çadırı, 3 adet cenaze taşıma aracı, 3 tane 35 kişilik otobüs, 1 adet pickup minibüsü belediye bünyesine kazandırdıklarını açıkladı. Tok, 'Halka hizmet Hakka hizmet' düsturunu benimsediklerini belirterek, "Daha önce iş makinesi gereken işleri özel şirketlere yaptırıyorduk ama bazen acil işlerimiz olduğunu görünce belediyeye iş makinesi almamız gerektiğine karar verdik. Araç filomuz daha da büyüyecek" diye konuştu.

EMANET PARALARLA MAAŞ ÖDEDİK
Yeniden göreve gelmelerinin üzerinden 2 yıl geçtiğini hatırlatan Erdoğan Tok, "Koltuğa oturduğumun 3. günü hesaplarımızdaki açığı gördüm. Belediye maaşları ödeyemez haldeydi. Emanet paralarla borç ödedik. İş bilenin kılıç kuşananın diyerek işe tasarruf tedbirleriyle başladık. Kaynakları rantabl kullandık. Bütçeyi yeniden düzenledik. 114 milyon borç devralmış bir yönetim olarak bugüne kadar yaptıklarımız ortada" dedi.

Haber: Mine ŞEN -  Talha ARAZ