İZMİR, () - İZMİR'in Buca İlçesi'ndeki evinde ölü bulunan 37 yaşındaki Özlem Çingil'in otopsisi tamamlandı. Talihsiz kadının, kalbi ve karnından bıçaklandığı ortaya çıktı. Olayın ardından evden çıkıp kaçan ve iki kişi oldukları belirtilen şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Atatürk Mahallesi 202/57 sokak 8 numarada, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, tekstil fabrikasında çalışan B.K. (29) ile oturan Özlem Çingil'in dairesinden tartışma sesleri duyan apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, Çingil'i yerde kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çingil'in hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yerindeki incelemenin ardından talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopside, Çingil'in kalp ve karnından bıçaklandığı ortaya çıktı. Olay sırasında, Çingil'in birlikte kaldığı kadın arkadaşının evde bulunmadığı öğrenilirken, polisin evden çıkıp kaçtıkları belirtilen iki  kişinin kimliklerinin belirlenip yakalanması için başlattığı çalışmaların sürdüğü bildirildi.
FOTOĞRAFLI