Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş 28 Şubat pazar (yarın) oynanacak olan 1461 Trabzon maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon ile önemli bir maça çıkılacağını belirten Metin Ateş, “Takımımız 2 haftadır güzel neticeler alarak bizi, taraftarımızı ve Samsun halkını çok sevindirdi. Deplasmanda aldığımız iki maçı taçlandırmak için bu maçı almamız gerekiyor. Arkadaşlarımız bunun bilincinde. İnşallah bu maçı da alıp hedefimizi belirlemek istiyoruz.  Zor bir maç olacak. Oyuncularımız çok iyi mücadele edip 3 puanın bizim olması için her şeyi yapacaklar” şeklinde konuştu.

Cezalı oyuncuların takımı nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Ateş, “Onların yerine oynayacak oyuncular da en az onlar kadar mücadele edeceklerdir. Futbolun içinde bunlar var. Cezalar sakatlıklar olacak. Oynayacak olan arkadaşlarımızın onları aratmayacağına eminim. Bunlar sporun içinde ola şeyler” diye cevap verdi.

Taraftara da mesaj gönderen Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “Taraftarımız bizim 12. adamımız. Onlarsız futbolun hiçbir anlamı yok. İnşallah pazar günü stadımızı doldurarak bizi çok sevindirirler. Güzel bir futbol oynayarak 3 puan alıp bizde onları sevindirmek istiyoruz. İnşallah öyle olur” diye sözlerini tamamladı.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM