Alt ve üstyapısı tamamen değişen Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’nda esnaf yeni imajdan memnun. Caddenin yeni bir kimlik kazandığını belirten esnaflar, işlerin ilerleyen günlerde daha iyi olacağı yönünde birleşiyor.
Bundan sonra bulvarda daha çok hareketliliğin yaşanacağını ifade eden esnaf, kendi aralarında oluşturacakları birlik ile hareketliliğin gece geç saatlere kadar devam etmesini temenni ediyor.
“Bu birlikteliği sağlamak için kendi aramızda bir oluşum yapmalıyız” diyen Özsüt Firma İşletmecisi İbrahim İstanbullu, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Burası çok harika oldu. Herşey değişti. Caddeye bir canlılık geldi” dedi.
Kahvealtı Cafe İşletmecisi Nihat Doğan da, değişimlerle beraber kafelerin de canlandığını, müşteri potansiyelinin artığını söyledi.
Nişantaşı Cafe İşletmecisi Ahmet Çetin ise sokak ve caddelerin eskiye nazaran çok daha iyi olduğunu belirtti.
Akşamları erken saatlerde kafelerini kapattıklarını dile getiren Çetin, “Sokağımız daha da bir canlandı. Akşam geç saatlere kadar müşterilerimiz oluyor. 3 günlük olmasına rağmen bu çok iyi. İlerleyen günlerde daha da iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.