Nuri Asan Tesislerinde saat 10.30'da yaptığı antrenman ile Boluspor maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor saat 13.30'da karayolu ile Bolu'ya hareket edecek.

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde Boluspor maçının savunma ve hücum provasını yapan bugün Bolu'ya gidecek. Kırmızı beyazlı ekibimiz yarın yapacağı antrenmanın ardından konakladığı otelde maç saatini bekleyecek.

Antrenman sonunda konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Deniz Coşkun Zeren, "Dün akşam Ankara'da meydana gelen terör saldırısı bizleri çok üzdü. hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı olanalra şifa diliyoruz. Bu saldırıları özellikle yabancı oyuncularımıza anlatmakta güçlük çekiyoruz" ifadelerini kullandı.

Boluspor maçının önemini tüm oyuncuların iyi bildiğini belirten Zeren, "Artık dönüşü olmayan bir yola girdik.  Biz artık her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Bolu maçında bunlardan birisi. Son derece keyifli bir hafta geçirdik. Çocukların morali yerinde. Camianın morali yerinde. Bu moralle Bolu'dan ad başımızın dik ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.  

SAMSUNSPORLUYUZ.COM