Ömür AVCI/ TRABZON, () - FENERBAHÇE-Galatasaray derbisinde sarı-lacivertli taraftarların astığı, 'Hakim: Yaz kızım, 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe, sekizincisi 6alatasaray.. Nokta' yazılı pankartına Trabzonsporlu taraftarlardan yanıt geldi. Bordo-mavili taraftarlar Avni Aker Stadyumu’na, 'Bak kızım: CAS ve UEFA, ‘Şike var, 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur’ dedi' ve 'Oyun bitti, yakında acı gerçekle yüzleşeceksiniz', 'Yaz oğlum, haram yeme, hak yolunda öl oğlum.. Tarihini şerefin ile yaz oğlum. 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor' pankartları astı.
CAVANDA CEZALI
Trabzonspor’un en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Cavanda, kırmızı kart cezası nedeniyle Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemedi. Bordo-mavililerde Cavanda’nın yerine Salih Dursun sağ bekte görev yaptı.
ŞOTA’DAN 3 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Medicana Sivasspor maçı kadrosuna göre 3 değişiklik yaptı. Bordo-mavililerde cezalı Cavanda ile Yusuf ve Medjani’ye görev vermeyen Gürcü teknik adam, bu oyuncuların yerine Özer, Constant ve Salih’i sahaya sürdü.
ONUR YEDEK
Trabzonspor’da sakatlık ve psikolojik nedenlerden dolayı son 3 maçta kadroya alınmayan kaptan Onur Kıvrak, Gaziantepspor maçında yedek kaldı. Son olarak ligin 6’ncı haftasındaki Osmanlıspor maçında kaleyi koruyan, ardından Torku Konya, Mersin İdman Yurdu ve Medicana Sivasspor maçlarında kadroya alınmayan tecrübeli kaleci, geçen hafta Esteban Alvarado’nun gösterdiği performans nedeniyle bu hafta da yedek kulübesinde beklemek zorunda kaldı.
TARAFTARDAN İLGİ YOK
Trabzonspor taraftarları Gaziantepspor maçına ilgi göstermedi. Maçın saat 21.45’te olması ile soğuk ve yağışlı hava nedeniyle Avni Aker’e taraftar gelmeyince, bordo-mavilileri rakibi karşısında ancak 4 bin taraftarı destekledi.
MEHMET’E DESTEK İÇİN PANKART
Taraftarlar Mehmet Ekici’ye pankartla sahip çıktı. İstiklal Marşı sırasında kale arkası tribününde Mehmet Ekici’nin fotoğrafının olduğu pankartta, 'Asla yalnız değilsin' ifadesi dikkat çekti.