DHMİ (Devlet Hava Meydanları İşletmesi) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ateş, Sadettin Parmaksız, Erol Çıtak ve Ali Rıza Yüceulu Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda incelemelerde bulundular.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından havalimanı çalışanlarıyla sohbet eden Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, "Çanakkale’yi geçilmez kılan şanlı kahramanlarımızdan birinin adını taşıyan Kocaseyit Havalimanını yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ettik. Konfor, işletme becerisi ve hizmet kalitesiyle yolcularımızı kendi evinde hissettiren modern havalimanlarımızdan biri de Balıkesir Kocaseyit Havalimanı. Kıymetli mesai arkadaşlarımızla hasret giderip, devam eden işleri yerinde inceledik. Geleceğe yönelik istişarelerde bulunduk. Arkadaşlarımızın hizmet bilinci, başarı azmi ve kuruluşumuzu daha büyük başarılara taşıma kararlılığı mutlu etti bizi. Havalimanı yöneticilerine ve tüm değerli çalışma arkadaşlarıma içten ilgi ve konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum." İncelemeler esnasında İşletme Daire Başkanı Cevat Yılmaz ve Yönetim Kurulu Büro Müdürü Burhan Tanrıkol da heyete refakat etti.