AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, CHP ve MHP’nin partisine karşı HDP’yi desteklediklerini belirterek, “Kirli ittifaka karşı büyük oyunu bozmak için yarın oylar AK Parti’ye verilmeli” dedi.
AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, yarın yapılacak genel seçimler öncesi seçmene son mesajını verdi. 10 Ağustos 2014 günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde, muhalefetin çatı adayda birleştiklerini hatırlatan Basri Yıldırım, “AK Parti’ye karşı kurulan kirli tezgahlar, zamana ve döneme göre sürekli şekil değiştiriyor. Cumhurbaşkanlığında MHP, CHP ve paralel çete, çatı adayda birleşmiş ve sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı karalama kampanyaları başlatmışlardı. 7 Haziran seçimleri öncesinde de, AK Parti’ye zarar vermek için aynı taktikle yola çıktılar ve kendilerine yeni bir çatı buldular. Paralel destekli MHP ve CHP’nin yeni çatısını bölücü terör örgütüyle organik bağı olan HDP oluşturdu. AK Parti’ye zarar vermek için kendilerinin güçsüz oldukları yerlerde, HDP’ye destek veriyorlar” diye konuştu.
“CHP, MHP ve HDP bırakın toplumu, kendi tabanlarına dahi hitap edemiyor. Sadece kuru ideolojiyle siyaset yapan muhalefet partilerine oy veren seçmenin de, bu durumdan bıktığını görüyoruz” diyen Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “Hiçbir muhalefet partisi, ilimizin ve ülkemizin yarınları için siyaset yapmıyor. Sadece ve sadece parti içindeki saltanatları için çalışan muhalefet partisi yöneticilerinin, ülke yönetmek gibi bir derlerinin de olmadığını net bir şekilde görüyoruz. Ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın yarınları için bu seçim aklı selim tercih edilmeli. Muhalefet partisine oy vermeyi düşünen seçmenlerimiz, Türkiye’nin geleceğine zarar vermek ve faiz lobisine hizmet için yola çıkan bu çeteye karşı, AK Parti’ye destek olmalı”.
AK PARTİ SON MAHALLE MİTİNGİNLERİNİ YAPTI
Öte yandan bugün araç konvoyu ile halkın karşısına çıkacak olan AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin, son mitinglerini dün yaptı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da destek verdiği son miting Şeker Evleri mevkiindeki Şeker Park’taydı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mitingin ardından, partililer adaylarla öz çekim yaparak hatıra fotoğrafları aldı.