GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 6 Kasım Cuma günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesisinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Kondisyon çalışmasıyla devam eden idman, dar alanda çift kale maçla sona erdi. Altınordu karşılaşmasında forma giyen futbolcular, takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Sözeri, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Altınordu maçını unuttuklarını ve önlerinde zorlu bir Adana Demirspor maçı olduğunu belirterek, "Maç maç düşüneceğiz, baktığınız zaman en altta 3 takım var, 8'er puanları bulunuyor. Yani bu sene lig çok zor. Yukarıya oynayanın, aşağıya oynayanın kim olduğu belli olmayan bir lig" dedi.

Bu sezonun çok zorlu olacağını daha önce de söylediklerini kaydeden Sözeri, "Zaten öyle oluyor. Her maç bizim için puan ya da puanlar anlamı taşıyor. Adana Demirspor maçı da onlardan biri. Kolay gözükmüyor tabii, kadro kalitesi anlamında, ekonomik anlamda güzel bir kadro kurdular. Adana Demirspor maçından da puan ya da puanlarla dönüp içerideki Karşıyaka maçına daha iyi hazırlanmak ana hedefimiz" diye konuştu.