Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci'nin Karadeniz Bölgesi'nde gerçekleştirdiği saha programlarının ilk durağı Samsun oldu. Ekinci beraberindeki heyetle birlikte çeşitli temaslarda bulunarak halkın taleplerini yerinde dinledi.

MİLLETİN DERDİNİ DUYUYORUZ
Samsun’daki saha programını değerlendiren Ekinci, Karadeniz turunun devam edeceğini vurgulayarak şu açıklamayı yaptı:
“Bugün Samsun’da vatandaşlarımızla, kadınlarımızla, esnafımızla bir araya geldik. Halkın sesi olmak istiyorsak onların arasında olmalıyız. Yarın Giresun ve Rize’de olacağız. Saadet Partisi olarak milletin derdini duymayan değil, duyan; görmeyen değil, gören bir anlayışla çalışıyoruz”

BU MİLLET DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR
Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı olarak saha ziyaretlerinin sadece fiziksel değil, sosyal bir gözlem olduğunu belirten Ekinci, “Kadınların en büyük talebi adalet, gençlerin en büyük ihtiyacı umut. Esnaf geçim sıkıntısı içinde, emekliler yaşam mücadelesi veriyor. Bu millet daha fazlasını hak ediyor. Biz bu sesi Ankara’ya taşıyacağız” diye konuştu.
ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR
Ekinci, saha çalışmalarının devam edeceğini ve sadece eleştirmek için değil, çözüm üretmek için çalıştıklarını belirtti:
“Sahadayız, çünkü çözümün merkezindeyiz. Vatandaş artık günü kurtaran değil, geleceği planlayan siyaseti talep ediyor. Biz de tam bu noktada, adaletli, yaşanabilir, huzurlu bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstermek için buradayız.”





