SAMSUN'DA BİBER GAZI SAYESİNDE KURTULMUŞTU 

Samsun’da uzaklaştırması olmasına rağmen eski eşi tarafından takip edilen, video çektiği sırada üstüne koşan eşinden çantasında taşıdığı biber gazı sayesinde kurtulan Havanur Akan Beşiktepe (31), sosyal medyada "Bugün biber gazı sıkarak kurtuldum fakat yarın ne olacak" diyerek yetkililere seslenmişti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Olay sonrasında eski koca E.Ç.'nin(28), boşandığı Havanur Akan Beşiktepe'ye yaklaşmaması için ayağına elektronik kelepçe takıldı. Ancak elektronik kelepçe bir süre önce E.Ç.'nin ayağından çıktı. Genç kadın ölüm korkusu yaşarken E.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Halı sahada maç yaparken aldığı darbe sonucu elektronik kelepçenin çıktığını iddia eden E.Ç., kendini savundu. Savcıya ifade veren E.Ç. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Müzesi'nde sergileniyor! Pişmiş topraktan yapılan lahitlere büyük ilgi Samsun Müzesi'nde sergileniyor! Pişmiş topraktan yapılan lahitlere büyük ilgi

Havanur Akan Beşiktepe, 2020 yılının Ocak ayında eski askeri personel olan E.Ç. ile Erzurum’da evlenmiş, 3 ay sonra boşanma kararı almış ve Samsun’daki baba evine dönmüştü. Eşinin tehditleri nedeniyle mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmış ve çift daha sonra boşanmıştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.