Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de konuşma yaparken bayılan ve başını basamaklara vuran Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Solunum ve kalp akciğer pompasıyla hayati fonksiyonları sağlanıyor. Durumu düne göre daha ciddi, yakından takip ediyoruz." dedi. Bakan Koca, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in kaldırıldığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde açıklamada bulundu.

Trafikte bunu yapan yandı: Cezası 6 bin 440 lira Trafikte bunu yapan yandı: Cezası 6 bin 440 lira

"DURUMU DÜNE GÖRE DAHA CİDDİ"

Bakan Koca, şunları söyledi: "Hasan Bitmez'i yakından takip ediyoruz. Tüm branşlarımızla takip ediyoruz. Solunum ve kalp akciğer pompasıyla hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumu düne göre daha ciddi."

NE OLMUŞTU?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'nda Dışişleri Bakanlığı'nın bütçesi üzerindeki konuşması sırasında bayılarak yere yığılmıştı. Kafasını sert bir şekilde vuran Bitmez, Meclis'te yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde anjiyo yapılan Bitmez, daha sonrasında yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.