Antalya’daki 7 Rotaract Kulübü üyelerinin katıldığı toplantıda yönetim anlayışını ve nasıl bir Muratpaşa hayal ettiğini gençlere anlatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu tip buluşmaları çok önemsediğini ifade etti.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Rotaract 3.Grup üyeleri 1.Ortak Toplantısı’nda gençlerle bir araya geldi. Konuşmasına insan odaklı yönetim anlayışını özetleyerek başlayan Başkan Uysal, “Biz modern çağa yakışır kaldırımı , düzgün asfaltlanmış sokakları ve kültürel anlamda nitelikli etkinlikleriyle yaşayan, önce insanımızı mutlu eden bir Muratpaşa hayal ediyoruz. Bu hayalimiz samimi ve gerçekçidir. Dev kuleler ya da mega projeler diyerek ütopik söylemlerden kaçınıyor Muratpaşalımızın mutlu ve eşit hizmet aldığı bir belediyecilik anlayışı sergilemeye çalışıyoruz” dedi.
Kulüp üyelerinin sorularını da yanıtlayan Başkan Uysal, Muratpaşa’nın kentin kalbi olduğuna değinerek gençlerin sokak festivalleri konusundaki proje önerilerini de değerlendireceklerini de ifade etti.
Rotaract Antalya Kaleiçi Dönem Başkanı Emine Kaplan Talay ise başkan Uysal’a ahşap el yapımı bir kumbara hediye etti.
Başkan Uysal, daha sonra gençlerle özçekim yaptı.