SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ilçesinde yapımına başlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter ve SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ile Salıpazarı ilçesinde sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. 

İlçe merkezlerinin yanı sıra daha önce köy olarak geçen şu an ise Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı mahalleleri de şantiye çevirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ile Fen İşleri Daire Başkanlığı aracılığı ile alt yapı çalışmalarımız hızla sürüyor. Samsun'un 17 ilçesinde büyük bir hizmet atağı başlattık. Amacımız sorumluluk bölgemizde olan tüm yerleşim merkezlerine hizmet götürmet" ifadelerini kullandı. 

Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak'ı ziyaret eden Yılmaz, uzun yıllardır söz verilmesine rağmen bugüne kadar yapılamayan Tahnal köyü grup yol çalışmasını da izledi. Ekiplerin çalışmalarını takip edip son durum ile ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, çalışmaların belirlenen takvimde bitirilmesi için hassasiyet gösterilmesini istedi.

   İncelemelerinin ardından Tahnal köyü sakinlerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti.