"Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" projesi kapsamında Kütahya’ya gelen Anadolu Mektebi’nin kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile Prof. Dr. Durmuş Günay da yer aldı.

Anadolu Mektebinin Kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesi hakkında Vali Ahmet Hamdi Nayir’e bilgiler verdi.

Güçlü, “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarların tüm eserlerinin ve yazar hakkında yazılmış seçkin eserlerin okumasını, okunan her eser hakkında değerlendirme yazısı yazılmasını, eserlerin en az yarısı okunduktan sonra bir konu seçilmesini, seçilen konuda bir konuşma metni hazırlanmasını, düzenlenen panel programlarında hazırlanan metnin sunulmasını amaçlayan bir yazar okuma faaliyetidir” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, Anadolu Mektebinin Kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü’ye nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. (EFE)