Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yeniden aday gösterilmesi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren Bafralılar, ziyaret etttikleri Kılıç'a tebriklerini iletti.


Yoğun bir şekilde gelen tebrikleri kabul eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafralı hemşerilerimizin şahsıma gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyorum. Daha yeni başlıyoruz. Cumhur İttifakı'nın gereğini yapıp, İ1 Nisan’dan itibaren çok daha güzel günlere uyanacağız. Ülkemizin, Samsunumuzun ve Baframızın beklentilerine cevap verebilmek için gece gündüz çalışacağız. Şahsımın aday gösterilmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, partimizin aday tespitinde çalışan tüm kurul üyelerine, milletvekillerimize, ilçe başkanımızın nezdinde tüm teşkilatımıza ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İTTİFAKA KAYITSIZ KALMADILAR
Cumhur İttifakı'na vatandaşın kayıtsız kalmadığını ifade eden Başkan Kılıç, "AK Parti olarak ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesinin en büyük dayanak noktalarından biri olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı'na bağlılığımızı tekrar beyan ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışacağız. Önce millet önce memleket ilkesiyle kazanacağız" diye konuştu.