Manisa’da her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol müsabakalarında genç kızlarda Alaşehir Fen Lisesi, genç erkeklerde ise İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Her Yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar ve Erkekler Futsal Turnuvası Alaşehir’de oynanan müsabakalarla tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Alaşehir Kaymakamlığı, Alaşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile düzenlenen etkinlikte erkeklerde 9 okul kızlarda ise 6 okul katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Genç Kızlarda Alaşehir Fen Lisesi, Genç Erkeklerde ise İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Etkinlik kapsamında katılan tüm okul takımlarını ve şampiyon olan takımları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Alaşehir Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Müsabakalara ev sahipliği yapan, Şehit Evren Kara Mesleki Teknik Anadolu Okulu idaresine, beden eğitimi öğretmenlerimize ve sporcu öğrencilerimize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan müsabakalarda genç erkeklerde Alaşehir Fen Lisesi 2. olurken, Selattin Zuhal Barutçuoğlu ve Şehit Evren Kara Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ise 3. oldu. Genç kızlarda ise Ahmet Altan Anadolu Lisesi 2. olurken, Sekine Evren Mesleki Anadolu Lisesi ve Selattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi 3. oldu.

Alaşehir İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak olan sportif faaliyetler masa tenisi, üç çarpı üç basketbol ve voleybol turnuvalarıyla devam edecek.