Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Söke Gençlik Kolları olarak Aydın’ın gururu Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Gölcük, “Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu her zaman gençlerin yanında olmuştur. Biz de Sökeli gençler olarak sayın Çerçioğlu Başkanımızın her zaman yanındayız, sonuna kadar destekçisiyiz. Bizi bugün kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Çerçioğlu, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük ve yönetimine teşekkür ederek, her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. Gölcük, ziyaret anısına “Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu’na nazar değmesin” diyerek nazar boncuğu hediye etti.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Aydın Şube Başkanı Kıvanç Cenkçi ve dernek yönetimi Başkan Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Derneğin kuruluşunun 90. yıldönümü nedeniyle yapılan ziyarette Cenkçi, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Çerçioğlu ise yapılan ziyaret nedeniyle dernek üyelerine teşekkür ederek, 90. yılını kutlayan derneğe nice başarılı yıllar diledi. Ziyaret anısına Cenkçi, “90 yıl hatırası” yazılı fincan takımı hediye etti.