SMG'ye Ziyaretçi Akını '10 Ocak'ı Unutmadılar' 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Samsun Medya Grubu ziyaretçi akınına uğradı. Yeni çalışma kompleksini gezen ziyaretçiler, Samsun Medya Grubu’nun başarılı işlere imza atmaya devam ettiğini dile getirdi

Samsun'da siyasi parti ve STK temsilcileri ile kurum yetkilileri '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret etti. Uzun başta olmak üzere, Samsun Medya Grubu ekibinin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan siyasi parti ve STK temsilcileri ile kurum yetkilileri, çalışmalarda başarı diledi.

Samsun Medya Grubu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Deva Partisi İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Cinel ile Mehmet Hakan Dinçer, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Tuğba Çinke, Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Duygu Akman, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Özgül Sivri, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali İbrahim Yalgın ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Recep Mert Ocak ile Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dorukhan Demir, Memur Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı, Memur-Sen Samsun İl Başkan Vekili Hasan Akkuş, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi ile Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Uzmanı Zuhal Akca Arslan, İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Umar, İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı SMMM Levent Kaya Samsun Medya Grubu’nu ziyaret etti.

BAŞARI DİLEDİLER Ziyarette, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, Samsun Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilber Bahadır ile Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'dan çalışmalar hakkında bilgi alan ziyaretçiler, çalışmalarda başarı diledi.

SAMSUN MEDYA’YA ÖVGÜ Ayrıca Samsun Medya Grubu’nun Havana Plaza'daki yeni çalışma kompleksini de gezen ziyaretçiler, Samsun Medya Grubu’nun başarılı işlere imza atmaya devam ettiğini, bu anlamda yerel basında ayrı bir öneme sahip olduklarını dile getirdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.