ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ 
Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sağlam pazar günü Altay'la başlayacak lig maratonu sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi. Sağlam ayrıca, ''Kadro yapılanmamızı, transfer politikamızı tabiki bu sezon şampiyon olmak için yapıyoruz. Dolayısıyla şampiyon olmak için, taraftarımızın bu özlemine son vermek için elimizden geleni ortaya koyacağız'' dedi. 

BU BELADAN KURTULALIM
Sağlam, ''Çok kritik süreçten geçiyoruz. Maalesef bazı vatandaşlarımız ısrarla bu konuda kurallara uymama konusunda çok ciddiyetsiz davranıyor. Benim Samsunspor taraftarından önemli bir isteğim var. Lütfen kurallara uyalım. Gerek Sağlık Bakanlığımızın gerekse Sağlık Bakanımızın bize yapmamız konusunda bize verdikleri direktifleri harfiyen yerine getirmeye çalışalım ve hep beraber bu koronavirüs belasından kurtulalım'' diye konuştu. 

PARMAKLA GÖSTERİLECEK
Her rakip bizim için değerli ve önemlidir diyen Sağlam, ''Futbolun gereğinden ve doğasında bulunan rekabet sonuna kadar yaşanırken, aynı zamanda da her takıma saygımızı her fırsatta dile getireceğiz, onu koruyacağız. Kazanırken ve işler iyi giderken de daha fazla çalışmanın yollarını arayacağız. Her şey yolunda giderken daha mütevazi nasıl olunur onu göstereceğiz. Taraflı tarafsız herkesin sempati duyduğu, beğendiği ve parmakla gösterdiği bir takım haline inşallah geleceğiz'' dedi. 

YOLLAR AYRILACAK
Sağlam, ''Biz dolu olan mevkilerde bazı arkadaşlarımızla yavaş yavaş yollarımızı ayırıyoruz. Onur Eriş ve Recep Burak Yılmaz da kiralık gitti. Onları da biz inşallah şampiyon olarak ligi tamamlayıp Süper Lig’de mücadele etmeye devam edeceğimiz zaman bu arkadaşlarımızın da gittikleri takımlarda bizim Süper Lig’deki kadromuzun içerisinde olabilecek performansı göstermesi için gönderiyoruz. Gelecek oyuncuların durumuna göre de belki 1, belki 2 tane daha aramızdan ayrılabilir'' ifadelerini kullandı.