Başkan Kul, ilçenin farklı yerlerindeki çalışmaları hem yerinde inceledi hemde vatandaşlarla bir araya geldi. Kul, "İlçemiz, artık kabuğunu kırdı. Çok büyük işlere imza attık, hep birlikte başardık"diye konuştu.


CESARETLİ ATILIMLAR...
Gittiği her mahallede sevgi ve coşkuyla karşılandığını belirten Terme Belediye Başkanı Kul, "Bizim için, gönüllere girmek, halkın başkanı olmak her şeyden önemli ve değerliydi. Sevda duyduğum şehre değer katacak işler yapmak, kalplerde iz bırakmak en büyük vazifemdi. Dünyada marka şehirler arasında olma hedefiyle çıktığımız bu yolda önemli adımlar attık. Biz, Terme halkı ile birlikte yürüdük. Önceliğimiz her zaman Terme oldu. Şehircilik açısından cesaretli atılımlar yaptık. Risk aldık, korkmadık. Türkiye’de örnek olan, örnek gösterilen çok önemli projeler ürettik, büyük yatırımlara imza attık. Bu sevda bitmez" dedi.


TERME HIZLA DEĞİŞİYOR
Şenol Kul, Terme’de merkezi hükümetin ve Büyükşehir Belediyesi ile pek çok konuda önemli başarılara imza attıklarının altını çizerek Terme’de hizmet destanları yazıldı. Hem hükümetimiz hem büyükşehir belediyemiz hem de Terme Belediyemiz tarafından yapılan çok güzel işler var. Terme kabuğunu değiştirdi artık. Terme, gelmesi arzu edilen, güzelliklerin paylaşıldığı bir yer olma noktasında hızla yol alıyor" ifadesinde bulundu.

BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK
Başkan Kul son olarak,  "Halkla iç içe olmak en büyük zenginliğimiz. Yolumuz nereden geçerse geçsin, tüm hemşehrilerimize sevgiyle dokunmak için yürüyoruz. Bize destek veren, yanımızda olan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Arzu ettik, hep beraber yola çıktık, çok şükür bu güzel günlere de kavuştuk. Bir başarı hikayesi yazdık." şeklinde konuştu.