TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa Kalaycı, TED Samsun Koleji İdari Mali İşler Koordinatörü Oğuzhan Küyük, öğretmen ve öğrenciler dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST'in 4. gününde alanı gezdi.  

SAMSUN TED KOLEJİ İÇİN TEKNOLOJİ DOLU BİR GÜN

Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK akrobasi timleri ve Akıncı, Hürkuş, Atak  helikopteri gibi milli imkanlarla geliştirilen hava araçlarının gösterilerini takip eden TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa Kalaycı ve beraberindekiler daha sonra etkinlik alanı görevlilerinden bilgiler aldı. TED Samsun Koleji öğrencileri ayrıca TEKNOFEST'te diledikleri etkinliklere katılarak, teknoloji ve keyif dolu bir gün geçirdiler.

MUSA KALAYCI'DAN BENKA TAKIMINA TEBRİK

TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa Kalaycı ayrıca 'Atık Yağdan Sabun Yapma Makinesi' projesi ile TEKNOFEST yarışmalarında finallerde yerini alan TED Samsun Koleji Kimya Öğretmeni Sema Demirci danışmanlığında Benka takımı öğrencilerini de tebrik etti. 

"BİLİMİN IŞIĞINDA YETİŞİYORLAR"

TED Samsun Koleji'nin bilim kültür, eğitim, sosyal ve akademik alanlarda öncülük ettiğine değinen TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa Kalaycı, her alanda okullarında çalışmaların ara vermeden devam ettiğini belirterek, TED Samsun Koleji'nde bilim ışığında geleceğin ışığında yürüyecek gençlerin yetiştiğine dikkat çekti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.